SANDBERG USB Floppy Drive

Forsiden / Lagring / Backupenheter / SANDBERG USB Floppy Drive
Du må logge inn for å handle/se priser.
SANDBERG USB Floppy Drive (133-50)
SANDBERG USB Floppy Drive (133-50)
SANDBERG USB Floppy Drive (133-50)
SANDBERG USB Floppy Drive (133-50)

SANDBERG USB Floppy Drive

Varenr.:
133-50
EAN:
5705730133503
Ekspertomtaler: 1 omtaler
  • Standard 1.44MB
  • Type Floppy
FIRMALEIE (ekskl. mva)
36-mnd 
10,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 750,-, faktureringsgebyr 75,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Hvis du trenger data fra dine gamle disketter og din nye datamaskin uten diskettstasjon ikke kan lese dem, er dette løsningen for deg: Koble Sandberg USB Mini Drive Floppy til datamaskinens USB-port, og du får straks tilgang til dataene på disketten – uten programvare og tungvinte interne installasjoner.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.