Om Oss

Forsiden / Om Oss

Nettbutikk.itet.no er e-handelsløsningen til iTet AS. Vi har en dedikert organisasjon som bl.a. sørger for at bestillingene blir effektuert omgående og svarer på henvendelser om produkter og løsninger.  iTet AS er Nord-Norges største og mest komplette IT-leverandør. Med over 100 ansatte lokalisert i Mo i Rana, Bodø, Harstad, Tromsø, og Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester.

iTet er et IT-selskap med høyt fokus på miljø. Blant annet skal vi ha miljøbudskapet sentralt i våre løsninger og i kommunikasjon med kunde. Vi stiller også krav til leverandører og produsenter om resirkulerbare og miljøvennlige produkter.

E-handelsløsningen er intuitiv og enkel å bruke. For å finne frem til aktuelt produkt kan man enten søke direkte på artikkelnummer eller produktnavn. Dersom man skal søke mer generelt har man mulighet til å søke på produsent eller produktkategori. Løsningen viser til enhver tid hvorvidt det aktuelle produktet er på lager. De aller fleste produktene er også ledsaget av god produktinformasjon og relevante tilleggsprodukter, men i denne sammenheng er informasjonen avhengig av hva som er lagt inn av aktuell produsent/ leverandør. Det finnes gode adm. funksjoner og rapporteringsmuligheter. Man kan også definere pakker, dvs sammensetning av flere produktlinjer til èn fast pakke, slik at man slipper å registrere hver enkelt produktlinje hver gang man skal bestille.

E-handelsløsningen tilbyr bl.a. også varesporing, statistikk, og rapportmodul. Det er også mulig å gi alle ansatte tilgang til løsningen men selv å stå som godkjenner før ordren går over til oss.

Ta kontakt med vårt kundesenter e-handel@iTet.no eller på telefon 400 00 500 mellom kl 08.00 og 16.00 for ytterligere informasjon.