LITE-ON Internal DRW LiteOn DU-8AESH, SATA, Bulk, Slim 9,5mm

Forsiden / Lagring / Optiske Disker / LITE-ON Internal DRW LiteOn DU-8AESH, SATA, Bulk, Slim 9,5mm
Du må logge inn for å handle/se priser.
LITE-ON Internal DRW LiteOn DU-8AESH, SATA, Bulk, Slim 9,5mm (DU-8AESH)

LITE-ON Internal DRW LiteOn DU-8AESH, SATA, Bulk, Slim 9,5mm

Varenr.:
DU-8AESH
EAN:
4718390038027
  • Internal Ja
  • LightScribe Nei
  • Type DVD±RW
  • Grensesnitt SATA
FIRMALEIE (ekskl. mva)
36-mnd 
7,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 750,-, faktureringsgebyr 75,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Lite-On DU-8AESH. Produktfarge: Svart, Ladningsmekanisme: Front, Monteringsmulighet: Vertikal. Formål: Notebook, Optisk stasjonstype: DVD±RW, Videoopptaksgrensesnitt: SATA. CD-R skrivehastighet/brennehastighet: 24x, CD-RW skrivehastighet/brennehastighet: 8x, DVD-R skrivehastighet/brennehastighet: 8x. Lesehastighet for CD: 24x. Bredde: 128 mm, Dybde: 126,1 mm, Høyde: 9,5 mm

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.