IIGLO Sleeve Sort, for 13'' MacBook

Forsiden / Datamaskiner / Bærevesker / IIGLO Sleeve Sort, for 13'' MacBook
Du må logge inn for å handle/se priser.
IIGLO Sleeve Sort,  for 13'' MacBook (LSN6285C-M13)

IIGLO Sleeve Sort, for 13'' MacBook

Varenr.:
LSN6285C-M13
EAN:
7070205122275
  • Størrelse 13"
  • Type Etui
  • Farge Beige
På lager
Beskrivelse

IIGLO SLEEVE MACB13 BLACK

iiglos tynne og ultralette sleeve er designet for å oppbevare og beskytte din MacBook fra riper og skader. Dette tynne futteralet er laget i solid neopren med et microfiber indre. Ekstra beskyttelse langs åpningen innvendig gjør at du slipper å bekymre deg for at glidlåsen riper enheten din. Denne enkle sleeven er en god beskyttelse for din Macbook, når du oppbevarer den i en bag eller vesken din.

Secondary image description

iiglos lette og tynne sleeve med neopren utside og microfiber innside beskytter din MacBook mot riper og skader. Secondary image description

Passer til MacBook 13''

Producentens garanti (månader) 24
Produkttyp Notebook-väska
Produktmaterial Neopren
Bredd 37 cm
Djup 1.7 cm
Höjd 25 cm
Notebook-kompatibilitet 13"
Egenskaper Skraptorr
Förslutningstyp Dragkedja
Fodermaterial Mikrofiber
Färg Svart

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.