HP Tastatur HP K2500 Nordic Trådløs

Forsiden / Datamaskiner / Tastatur & Mus / HP Tastatur HP K2500 Nordic Trådløs
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Tastatur HP K2500 Nordic Trådløs (E5E78AA#UUW)
HP Tastatur HP K2500 Nordic Trådløs (E5E78AA#UUW)
HP Tastatur HP K2500 Nordic Trådløs (E5E78AA#UUW)
HP Tastatur HP K2500 Nordic Trådløs (E5E78AA#UUW)

HP Tastatur HP K2500 Nordic Trådløs

Varenr.:
E5E78AA#UUW
EAN:
887758651278

Velkjent komfort i en strømlinjeformet mobil design
 • Type Tastatur
 • Tegnsett Nordic
 • Connectivity Wireless
 • Interface RF Wireless
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Trådløst tastatur fra HP som kombinerer et strømlinjeformet mobilt design og velkjent komfort. Dette trådløse tastaturet fra HP inkluderer et fullt numerisk tastatur og dedikerte snarveistaster. Det er stille i drift og har et praktisk sølbestandig lavprofildesign. Den tynne profilen har en komfortabel liten vipp, og tastaturets justerbare ben gir det den perfekte helningen. Enkel plugg inn-og-bruk USB Nano-dongel som gir deg praktisk trådløs tilkobling. Gled deg over pålitelig tilkobling opptil 10 meter. - Trådløst tastatur - Farge: Svart - Mål (BxDxH): 440 x 240 x 151 mm - Vekt: 446 g - Kompatibel med: Microsoft Windows XP//Vista/7/8 - 2 års begrenset garanti

Viktige salgsargumenter og fordeler

  Den tynne profilen med en komfortabel liten vipp, velkjent design på fullt tastatur og fullt numerisk tastatur gjør dette tastaturet helt ideelt for innskriving av tekst og tall.
 • Få mest mulig ut av magien i Windows 8 med tastatursnarveier. Med disse snarveiene kan du raskt utføre dagligdagse oppgaver, og de kan programmeres for egendefinerte funksjoner.
 • Enkel plugg inn-og-bruk USB Nano-dongel gir praktisk trådløs tilkobling. Gled deg over friheten og pålitelig tilkobling opptil 10 m (30 fot) unna.
 • Len deg tilbake. Sett deg nært. Se ned. Se fremover. Tastaturets justerbare ben gir den perfekte helningen for deg.

Inkludert i leveransen

  Tastatur; Mini USB-mottaker; Hurtigoppsettveiledning; Garantikort
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.