HP K2500 trådløst tastatur

Forsiden / Datamaskiner / Tastatur & Mus / HP K2500 trådløst tastatur
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP K2500 trådløst tastatur (E5E78AA#ABS)
HP K2500 trådløst tastatur (E5E78AA#ABS)
HP K2500 trådløst tastatur (E5E78AA#ABS)
HP K2500 trådløst tastatur (E5E78AA#ABS)

HP K2500 trådløst tastatur

Varenr.:
E5E78AA#ABS
EAN:
887758651322

Velkjent komfort i en strømlinjeformet mobil design
 • Type Tastatur
 • Tegnsett Svensk
 • Tilkobling Trådløs
 • Grensesnitt RF Wireless
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Elsker du nettbrettet ditt, men savner tastatur i full størrelse? Her er løsningen – HP trådløst tastatur K2500 med trådløs tilkobling. Inkluderer fullt numerisk tastatur og dedikerte snarveistaster, og er kompatibel med Windows 8. Ekstra praktisk sølbestandig lavprofildesign, og stille drift. Det grunnleggende du trenger, forbedret!

Viktige salgsargumenter og fordeler

  Den tynne profilen med en komfortabel liten vipp, velkjent design på fullt tastatur og fullt numerisk tastatur gjør dette tastaturet helt ideelt for innskriving av tekst og tall.
 • Få mest mulig ut av magien i Windows 8 med tastatursnarveier. Med disse snarveiene kan du raskt utføre dagligdagse oppgaver, og de kan programmeres for egendefinerte funksjoner.
 • Enkel plugg inn-og-bruk USB Nano-dongel gir praktisk trådløs tilkobling. Gled deg over friheten og pålitelig tilkobling opptil 10 m (30 fot) unna.
 • Len deg tilbake. Sett deg nært. Se ned. Se fremover. Tastaturets justerbare ben gir den perfekte helningen for deg.

Inkludert i leveransen

  Tastatur; Mini USB-mottaker; Hurtigoppsettveiledning; Garantikort
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.