HP HD 2300 webkamera

Forsiden / Kamera / Webkameraer / HP HD 2300 webkamera
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP HD 2300 webkamera (A5F64AA#ABB)

HP HD 2300 webkamera

Varenr.:
A5F64AA#ABB
EAN:
0886112360191

Samle og del enkelt med brukervennlig webkamera.
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Koble til og kommuniser umiddelbart med det brukervennlige HP webkamera HD 2300. Videosamtaler er kompatibelt med de fleste populære samtaletjenester. 720P HD widescreen forbedrer bildekvaliteten. Opplasting til sosiale nettverk med ett klikk gjør det enkelt å dele.(1)

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP webkamera HD 2300 fungerer med de fleste større videosamtaletjenester. Opplasting til Facebook med ett klikk gjør det enkelt å dele.(1,2 ) Og en hurtigstartknapp gir rask tilgang til viktige oppgaver.
  • Bildeforbedrende 720P 16x9 widescreen HD fremhever HP webkamera HD 2300. Allsidig klips kan festes hvor som helst. 360° panorering og 30° vipp justeres etter dine behov. Retningsmikrofon reduserer bakgrunnsstøy.
  • Rene linjer. Strømlinjeformet form. Lett og ultra-kompakt størrelse. HP webkamera HD 2300 er lite, plassbesparende og gir mye moro i alle miljøer.

Inkludert i leveransen

    Webkamera; CD med programvare; Drivere; Brukerhåndbok; Hurtigreferanse; Garantierklæring
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.