HP 933XL høy kapasitet cyan original blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 933XL høy kapasitet cyan original blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 933XL høy kapasitet cyan original blekkpatron (CN054AE#BGY)
HP 933XL høy kapasitet cyan original blekkpatron (CN054AE#BGY)
HP 933XL høy kapasitet cyan original blekkpatron (CN054AE#BGY)
HP 933XL høy kapasitet cyan original blekkpatron (CN054AE#BGY)

HP 933XL høy kapasitet cyan original blekkpatron

Varenr.:
CN054AE#BGY
EAN:
0886111749072

HP 933XL cyan Officejet-blekkpatron
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 17.08.2020
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 933 cyan Officejet-blekkpatron gir fargeutskrift i profesjonell kvalitet på side etter side. Gi liv til dokumenter og markedsføringsmateriell med fremragende farger til en lav pris per side, og resirkuler patronene enkelt.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Stol på at HP leverer eksepsjonell teknologi som produserer konsistente resultater og kompromissløs ytelse. Sikre pålitelige resultater i høy kvalitet for hver utskrift. HPs skrivere, blekk og papir er laget og testet sammen for å gi optimale resultater. Tjen opp belønninger når du kjøper og installerer originale HP-blekkpatroner[k1].
  • Legg til imponerende farger i forretningsutskriftene. Produser vann- og falmingsbestandige dokumenter som opprettholder fargekvaliteten i tiår, med pigmentbasert HP Officejet-blekk som er laget for kontoret[k2][k3]. Trygg utskrift, håndtering og arkivering av viktige papirer. Forbedre dokumentkvaliteten ved å bruke papir med ColorLok®-logoen.
  • Skriv ut farger i profesjonell kvalitet til en lav pris per side. Få mer for pengene med blekk som kan byttes enkeltvis, og høykapasitetspatroner . Spar når du skriver ut markedsføringsmateriell på kontoret. Du slipper arbeid og utgifter til utskrift av dokumentene i utskrifts- og kopibutikker.

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.