HP 932XL høy kapasitet svart original blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 932XL høy kapasitet svart original blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 932XL høy kapasitet svart original blekkpatron (CN053AE)
HP 932XL høy kapasitet svart original blekkpatron (CN053AE)
HP 932XL høy kapasitet svart original blekkpatron (CN053AE)
HP 932XL høy kapasitet svart original blekkpatron (CN053AE)

HP 932XL høy kapasitet svart original blekkpatron

Varenr.:
CN053AE
EAN:
0886111749010

HP 932XL svart Officejet-blekkpatron
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 932XL svart Officejet-blekkpatron gir utskrift i profesjonell kvalitet på side etter side. Få dokumenter og markedsføringsmateriell med svart tekst i laserkvalitet, og enkel resirkulering av patroner.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Stol på at HP leverer eksepsjonell teknologi som produserer konsistente resultater og kompromissløs ytelse. Sikre pålitelige resultater i høy kvalitet for hver utskrift. HPs skrivere, blekk og papir er laget og testet sammen for å gi optimale resultater. Tjen opp belønninger når du kjøper og installerer originale HP-blekkpatroner[k1].
  • Skriv ut dokumenter i laserkvalitet med skarp, svart tekst som motstår vann og falming[k2],[k3]. Bruk merkepenn på svart tekst i dokumenter uten å bekymre deg for fargesmitte. Dette pigmentbaserte HP Officejet-blekket gir kraftig, svart tekst som ikke smitter, og sikrer utmerket lesbarhet og bildekvalitet for prosjekter og daglige utskrifter. HP anbefaler ColorLok®-kontorpapir for å få best utskriftsresultat.
  • Rimelig utskrift av dokumenter i profesjonell kvalitet med tekst i laserkvalitet. Få opptil 2,5 ganger flere svart-hvitt-utskrifter – høykapasitets blekkpatroner gir flere utskrevne sider og krever færre utskiftinger enn originale standardblekkpatroner fra HP[k4]. Spar når du skriver ut markedsføringsmateriell på kontoret. Du slipper arbeid og utgifter til utskrift av dokumentene i utskrifts- og kopibutikker.

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.