BROTHER 24MM Black On White

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / BROTHER 24MM Black On White
Du må logge inn for å handle/se priser.
BROTHER 24MM Black On White Tape (TZE251)
BROTHER 24MM Black On White Tape (TZE251)
BROTHER 24MM Black On White Tape (TZE251)
BROTHER 24MM Black On White Tape (TZE251)

BROTHER 24MM Black On White Tape

Varenr.:
TZE251
EAN:
4977766685412
  • Produkt Etiketter
På lager
FIRMALEIE (ekskl. mva)
36-mnd 
6,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 750,-, faktureringsgebyr 75,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

Lag holdbare merkelapper med Brother TZe251 sort på hvit, 24 mm bred laminert merketape som er utviklet for å håndtere ekstreme temperaturer, er motstandstyktig mot kjemikalier, slitasje, sollys og fuktighet og egner seg for merking både innendørs og utendørs.
Merketapen er kompatibel P-touch merkemaskiner som har TZ- eler TZe-logo ipå dekselet. Med denne tapen er det enkelt å lage etiketter for å organisere i hjemmet eller på kontoret.

TZe251 sort på hvit laminert merketape er grundig testet av Brother for å holde høy kvalitet.

Tapefargen i sort på hvit egner seg for å lage nøytrale merkelapper til flere bruksområder som for eksempel etiketter til telefonen, mapper, kontorutstyr, holde skrivebordet på jobben organisert eller for å sikre at alt kan bli lett funnet i skap og garderober eller på hyller hjemme.

TZe merketape er enkel å installere og finnes i ulike bredder, farger og materialer, så her er det ingen grenser for hva du kan lage.

- 24 mm bredde, 8 m lengde
- Brother original merketape i høy kvalitet
- Gir holdbar og lettlest resultat

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.