BROTHER 12MM Black On Yellow Tape

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / BROTHER 12MM Black On Yellow Tape
Du må logge inn for å handle/se priser.
BROTHER 12MM Black On Yellow Tape (TZE631)

BROTHER 12MM Black On Yellow Tape

Varenr.:
TZE631
EAN:
4977766052092
  • Produkt Tilbehør
På lager
FIRMALEIE (ekskl. mva)
36-mnd 
5,-/mnd
Ved FIRMALEIE gjelder: Etableringsgebyr 750,-, faktureringsgebyr 75,-/mnd, minimumsordre 0,-. Frakt og mva. kommer i tillegg. Forutsetter kredittgodkjenning. Firmaleie kan velges som en betalingsmåte når du går til kassen.
Beskrivelse

TZe631 original merketape er kompatibel med P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logo på dekselet. Tapen har sort på gult design som gjør merkelappene ekstra godt synlig og egner seg like godt hjemme som på arbeidsplassen.

Brother TZe631 original merketape garanterer at du får tydelige, klare og lettleste merkelapper som holder.

Like praktisk i hjemmet, på kontoret og på arbeidsplassen kan denne laminerte TZe631 merketapen benyttes for å lage etiketter i sort på gul for å identifisere innholdet i mapper, hyller, USB-minne samt merke kabler og annet utstyr.

Den selvklebende laminerte tapen er utviklet for å håndtere ekstreme temperaturer, er motstandstyktig mot kjemikalier, slitasje, sollys og fuktighet og egner seg for merking både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer.

- 12 mm bredde, 8 m lengde
- Brother original merketape i høy kvalitet
- Gir holdbar og lettlest resultat

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.